By: Sweet Frosting

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-Apr-2008 11:10 Email | Share | | Bookmark
Birthday Laily

 
 
Birthday Laily ni dah berbulan sangat berlalunya. Baru hari ni berkesempatan nak upload gambar kek dia. Layan je lah ye

Ibu Laily request kek blueberry dengan design elmo.

Ada few lagi gambar akan diupload sedikit masa lagi.





Sunday, 20-Apr-2008 10:20 Email | Share | | Bookmark

Wedding di Batu Caves
Hantaran perkahwinan - Negeri Sembilan
Hantaran perkahwinan - Kelantan
Assalamualaikum semua.

Dah lamanya tak update FP ni. Maaf ye sebab ada sedikit masalah teknikal dan juga tugasan bulanan yang sering menghambat bagai tak cukup 8 jam sehari tenaga dikerah

Ada sedikit masalah teknikal telah berlaku kepada akaun email saya, maka mohon maaf kepada mereka yang tidak sempat dibalas emailnya. Saya akan berusaha untuk membalas email anda dengan secepat mungkin. Berikutan dengan itu, saya terpaksa membuka semula email sweetfrosting@gmail.com.

Sambil-sambil tiu, layan dulu ye gambar-gambar ini. Ada yang dah beberapa bulan terperuk & ada yang baru









Monday, 31-Dec-2007 12:50 Email | Share | | Bookmark
LATEST UPDATE

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua.

Alhamdulillah Sweet Frosting telah menyambut 1st anniversary pada 19 November yang lalu. Sepanjang setahun beroperasi, pelbagai dugaan dan cabaran telah kami tempuhi. Semoga hari-hari yang akan datang memberikan lebih pengalaman lagi.

Dah lama sungguh Sweet Frosting tak update gambar kat sini. Maaf le kami memang tak sempat nak meng"update" dek kerana kesibukan dengan tempahan dan juga urusan-urusan peribadi

Untuk makluman semua, tempahan untuk bulan Disember telah penuh. Kami sering menerima email untuk membuat tempahan secara last-minute. Harap maaf, mulai sekarang, kami akan menerima tempahan sekurang-kurangnya 7 hari bekerja, bergantung kepada kekosongan. Dan masih lagi seperti yang lalu, kami menerima tempahan untuk hari Sabtu & Ahad sahaja.

Seperti yang semua sedia maklum, harga bahan-bahan mentah telah naik dengan mendadak baru-baru ini. Sweet Frosting masih lagi mengekalkan harga lama sehingga 2007. Bermula pada 2008, kami akan mengenakan harga baru untuk keluaran kami.

Berkuatkuasa serta-merta, Sweet Frosting hanya akan melayan pertanyaan menerusi email sahaja di info@mysweetfrosting.com. Sebarang YM, SMS & telefon tidak dapat kami layan.


Pengumuman Penting

1. Sweet Frosting hanya menerima tempahan sekurang-kurangnya 7 hari bekerja (bergantung kepada kekosongan)

2. Berkuat kuasa Januari 2008, Sweet Frosting akan mengenakan harga baru untuk produk keluaran.

3. Sweet Frosting hanya menerima pertanyaan dan pesanan melalui email sahaja di info@mysweetfrosting.com. Sebarang bentuk saluran lain tidak dapat dilayan.


Monday, 3-Dec-2007 14:21 Email | Share | | Bookmark
Gambar-gambar lama

 
 
 
View all 6 photos...
















Wednesday, 10-Oct-2007 02:17 Email | Share | | Bookmark
CUTI RAYA

Sweet Frosting tidak beroperasi dari 9 September 2007 sehingga 25 September 2007. Sebarang email, mungkin akan mengambil masa untuk dibalas. Diharap dapat bersabar.

Kepada semua pelanggan Sweet Frosting & seluruh umat Islam, selamat menyambut hari raya Aidil Fitri.

Maaf zahir & batin.



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net