By: Sweet Frosting

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Jun-2007 08:44 Email | Share | | Bookmark
Wedding Cake

 
 
 
View all 6 photos...
Sorry to all sebab dah lama tak update kat sini. Ada terima emails & phone call tanya kenapa tak update. Macam mana nak update. Tak berkesempatan. Bila masa terluang ni, kena update le. Kalau tak berkepuk le gambar dalam koleksi

White + yellow - Rini Rahila on 20 May 2007
Pink + purple - Afida on 27 May 2007
White + yelow + green - Mazni on 2 June 2007




Monday, 30-Apr-2007 04:30 Email | Share | | Bookmark
Cuppies Hantaran Mazlin

 
 
Made this last 2 weeks for my class-mate, Mazlin for her solemnisation ceremony on 20 April 2007. Theme shocking pink & cream.

Congrats Mazlin & semoga berbahagia ke akhir hayat





Tuesday, 24-Apr-2007 03:16 Email | Share | | Bookmark
Previous Cuppies

nur_andalucia (ingat ID dia je)
Syira (niece bday)
Diera
View all 8 photos...
Dah lama rasanya tak update FP ni dengan cuppies. Asyik sibuk memanjang. Kali ni kena paksa juga update FP ni pasal dah banyak sangat gambar dalam simpanan.

Thanks to all yang support Sweet Frosting selama ini. Kita tak pandai nak bercerita, so layan gambar lah ye

















Sweet Frosting beroperasi semula pada 5 May 2007.


Tuesday, 3-Apr-2007 14:21 Email | Share | | Bookmark
Cupcake Cari Menantu

 
Alhamdulillah setelah bertungkus-lumus selama 2 hari dengan 2 pembantu, siaplah 1000++ cupcake untuk rancangan realiti Cari Menantu. Memang memenatkan. Ramai yang SMS on 29-30 Mac tu. Sorry memang tak ada masa nak membaca dan reply SMS anda. Bermula seawal 8 pagi dan tamat jam 3.30 pagi Memang memenatkan tapi setelah selesai semua, cukup menggembirakan. Tapi malangnya tak berkesempatan nak ambil gambar cupcake untuk tetamu & meja VIP.

Cupcake tree ini Shida buat 2 set. 1 di luar dewan & 1 lagi di dalam dewan.







Tuesday, 27-Mar-2007 06:53 Email | Share | | Bookmark
Sweet Frosting di Cari Menantu TV9 - 31 Mac (Live di Putrajaya)

Alhamdulilah Sweet Frosting dikurniakan dengan rezeki yang memberangsangkan, maka Sweet Frosting berbesar hati untuk menaja cupcake bagi rancangan Cari Menantu TV9 yang akan disiarkan secara langsung pada 31 Mac 2007 di TV9 atau channel 22 (Astro) dari Putrajaya Convention Centre pada jam 8.30 malam.

Jangan lupa menyaksikan siaran tersebut seperti yang dinyatakan di bawah:

Tempat: Putrajaya Convention Centre
Tarikh: 31 Mac 2007
Masa: 8.30 malam
Saluran: TV9 atau channel 22 (Astro)


Berikut adalah pasangan finalist pada malam tersebut.


1. Lotfi & Sarah
2. Amir & Izan
3. Daniel & Adawiyah

Tahniah untuk semua

Sweet Frosting

Shida & Abd aziz


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net