By: Sweet Frosting

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Mar-2007 07:11 Email | Share | | Bookmark
Buletin Sweet Frosting - Sweet Frosting nak Katup Kedai???

Sweet Frosting nak cuti 29 Mac - 1 April 2007

Tarikh tersebut nak siapkan tempahan untuk wedding. Bagi mereka yang email pada tarikh tersebut, harap bersabarlah ye menunggu balasan

-------------------------------------------------

Katup Kedai???? What happeng?

Haaaaa..... mesti ada yang terkejut tengok tajuk tu kan . Actually bukan nak closed business. Tapi tutup sementara sahaja sebab Shida nak concentrate pada exam yang akan menjelma tak lama lagi. Huhhh.... dah rasa cam nak demam je ni

Maka Sweet Frosting akan katup secara rasmi dari 14 April 2007 & buka balik jangkaannya pada 4 May 2007. Tarikh buka semula tu tak pasti lagi bila. Ni tarikh jangkaan le

Katup 14 April 2007
Bukak 4 May 2007


Waaaa.... cukup suka no. 4 ek . Sekiranya ada perubahan pada tarikh bukak tu, nanti Shida update semula

Bagi mereka yang plan nak order untuk wedding bulan May tu, dah boleh jenguk-jenguk dan email seperti di alamat yang tertera di atas nun

-------------------------------------------------

Sweet Frosting di Kuala Kangsar, Perak

1-3 Jun nanti Sweet Frosting akan berada di Kuala Kangsar, Perak. Bagi mereka yang berada di kawasan sekitar Ipoh & Kuala Kangsar, yang berminat nak merasa, bolehlah order. Tapi limited je lah pasal kita balik nak pi kenduri

-------------------------------------------------


Sekian buletin dari Sweet Frosting. Majulah Sweet Frosting untuk negara


Wednesday, 14-Mar-2007 06:34 Email | Share | | Bookmark
Wedding & Enggagement cuppies

 
 
Wedding & Enggagement cuppies



Special thanks to:
Elly - red roses
Mak Engku (from Cida the wedding planner) - green swirl
Elyani - pink swirl

March order officially closed. The next order will be on May 2007. We still take small order for April on certain date only


Sunday, 4-Mar-2007 02:46 Email | Share | | Bookmark
Sweet Frosting di Berita Harian 2 Mac 2007 - Ruangan Citra

 


Sunday, 25-Feb-2007 12:23 Email | Share | | Bookmark
Sweet Frosting Kembali

 
 
 
View all 5 photos...
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Bestnya bercuti ni . Walaupun saya dah kembali bertugas, namun Sweet Frosting masih belum beroperasi seperti biasa berikutan beberapa perkara peribadi yang lebih penting harus didahulukan dan juga sekarang ni saya patah kaki

Sweet Frosting akan beroperasi seperti biasa bermula pada 9/10 Mac 2007. Disebabkan sekarang ini saya ada banyak masa, maka bolehlah nak update FP ini dengan gambar-gambar yang rasanya dah lama terperap sama ada dalam pc ataupun dalam kamera

Yang ini buat untuk Neeza, Yaya (TV3) & Berita Harian



Yang ni Yaya punya (TV3)





Friday, 16-Feb-2007 04:07 Email | Share | | Bookmark
Mohon Maaf Atas Kesulitan

Terlebih dahulu Sweet Frosting mohon maaf atas kesulitan yang berlaku dan terpaksa membatalkan tempahan di saat terakhir. Ini adalah disebabkan kejadian yang tak diingini dan saya dinasihatkan doktor untuk membuat rawatan susulan di hospital.

Sekali lagi, mohon maaf kepada mereka yang terlibat.

Bagi pihak Sweet Frosting
ShidaAziz


Quote:
Kepada semua yang mendoakan untuk Shida, terima kasih banyak-banyak. Alhamdulillah kecederaan tak teruk. Cuma lebam-lebam dan masih lagi ada sakit-sakit di kaki & tangan. Rasanya spine tu okey kut tak mo le jumpa doktor tu lagi. Nanti mesti dia bebel tak hengat punya

Terima kasih sekali lagi


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net