By: Sweet Frosting

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Dec-2006 23:39 Email | Share | | Bookmark
Izwan & Nora Shahnaz Wedding

Wedding Wan & Sya

Date: 24 Dec 2006
Place: Pusat Komuniti Sri Petaling
Cake theme: Pink & white
Type of cake: 3 tier wedding cake (Chocolate Moiste Cake)






Congrats Wan & Sya. Nice to deal with both of you

Sweet Frosting says:
Quote:
mommy_d&d - Boleh. Tapi buat dari gula & amat manis. Nak frame je, nanti frame dengan ulat sekali
mamazieza - waaaa...... keras tangan ku buat kain buruk itu
fadzbiz - Lorrr.... awat sayang nak makan. Benda ni untuk makan. Jangan simpan pulak
niza - Thank you Niza. Mujur semalam senang je nak cari rumah ye
huda - Terima kasih darling. Nanti kuupah cuppies lagi cuppies hari tu dah habis makan ke belum
rosleenda66 - Kalau kak Leen rajin buat jadi le. BTW, masih banjir lagi ke kat sana
mamahouse - Thanx mama. Cuppies tu frostingnya tak perlu frozen pun boleh. Boleh simpan kat luar. Tak cair. Kalau nak bergambar kenangan apa salahnya boleh order masa anniversary nanti. Bergambar sekali dengan kids yang comel tu with his puting he was so cute. Nak geget
zaizaa - Thanx zaizaa. Mujur dapat lagi 2 iji extra tu ye
drali - Lorrr......... buat ni untuk makan le
nic - Than nic
nur_amy - Sayang nak makan boleh jugak frame kan macam mommy_d&d kata tu
MamaFaMi - Mama, roses tu buat kat kedai le
cuppylover - Thanx for your comment
Sabrina - Thanx Sab. Memang kerja keras ni
nash >> candidsyndicate - Ayoooo..... kita nak jumpa awak le masa wedding ari tu. Tapi sebab nak cepat. Yup kek tu memang semua buat sendiri le
zahra - Hi Zahra, I dah email dekat you ye. Thanx for drop by


Saturday, 23-Dec-2006 15:48 Email | Share | | Bookmark
Gift Pack & Fondant Cake

 
 
 
Nantikan kemunculannya





Sweet Frosting says:
Quote:
hanieliza - Ala Kak Liza.... malunya kita. Kak Liza pun apa kurangnya
candidsyndicate - Ala.... tak siap lagi ke. Kita tak sabar nak tengok gambar dia Gee, you tak dapat rasa kek tu ye. Tak pe nanti I kasi u rasa
mommy_d&d - Best tapi penat wooooo
Anna - Thanx anna kembang kejap rasanya ni. Dah macam serombong kapal ke & thanx for your repeat order next week tu
kuchai - Selalu je teruja


Saturday, 23-Dec-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
HOW TO ORDER

 


Cuppycake Song

You're my Honeybunch, Sugarplum
Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear


Sweet Frosting says:
Quote:
kuchai - U tak nampak ke image kat sini
rossya - Ala kak rossya ni. Bikin malu kita je . Kita ni pun masih belajar lagi untuk meningkatkan kemahiran
KNizam - Thanx Nizam
Zakiah - Hahhhh....... dengar lagu
~F&Z~ - Lyrics dah ada tu.
mamazieza - Hehehehe


Tuesday, 19-Dec-2006 05:07 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN DITUTUP

Dear All,

Order for 23 - 25 Dec & 30 Dec - 2 Jan 2007 have been closed. Sorry for any inconvenience

Please place your order at least 1-2 weeks. 3 weeks in advanced are most welcome (the earliest was 3 days)


Sweet Frosting says:
Quote:
nzh1979 - I dah reply dekat PM you
razi - Thanx
dalila - Boleh je. Tapi kena place order awal sebab takut penuh je and soon, I akan produce something new
++ FarEast PhotoWorld ++ - Alhamdulillah rezeki. Memang agak tak menang tangan jugak le. Sampaikan masa nak buat facial pun aunty tu tegur I ada dark circle
s2m3r - Bulan January 2007 masih sempat sorry dear
rossya - Alhamdulillah kak. Ada lah sikit-sikit. Tapi investment pun besar jugak. Beli tools, pi kelas selang seminggu ni


Saturday, 16-Dec-2006 15:45 Email | Share | | Bookmark
X'mas Cuppies

 
 
 
View all 7 photos...
Yesterday I bake X'mas cuppies for Datuk Nick & Datin Ann for their X'mas Gathering at PJ. Thanx Datuk for your invitation & I'm sorry coz cannot coming for the gathering. May be some other time. But I hope u and ur wife like the cuppies. I think the Red Velvet Cake is suit with the celebration

And for Datin, thanx for the call & compliments. Nice to know you





Sweet Frosting says:
Quote:
MamaFaMi - Thanx mama for the bouquet. Kita buat ikut theme le
yangmazni - kak Yang, bila nak balik? Nanti boleh kita buatkan untuk kak Yang yang lawa-lawa
Ida - Thanx for the compliments
mommy_d&d - Ralit buatnya dan penuh badan kita dengan cream dan pewarna Semalam tengok cermin, dekat hidung pun ada pewarna. Merah pulak tu
nic - Itupun kalau nak makan. Like mysel, suka simpan je dalam fridge
huda - Lorrr..... ni dah makan ke belum
mamazieza - Santa Claus bercuti mama, red velvet ni tak manis. Just nice je rasa dia.
rosleenda - Thanx Kak Leen. Tak sia-sia dulu ambil pendidikan seni. And supposed buat art dekat UiTM
farah - Thanx farah. U can have 1 some other time
dilaOHdila - Selalu pi kenduri tu, boleh le bawak buah tangan cupcakes . BTW, no wonder le metafora tu look very familiar
Zack - Haah dalam tu red velvet
Penyulawa - Akak pun boleh buat macam ni jugak. But wa suka akak punya roti. Manyak syiiiokkkkkk ooooo
rossya - Thanx kak rossya ni macam nak kena banje cuppies kat akak ni
tunteja78 - TQ Teja. Sayang kat ko


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net